-
13 Січня 2015, 15:42
Держрибагентство України інформує
Відповідно до Порядку обліку суб’єктів господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів, затвердженого наказом Держкомрибгоспу України від 12 липня 2007 року № 137, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 липня 2007 року за № 859/14126 (далі – Порядок), суб’єкти господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів, щороку до 20 січня надають до Держрибагентства України інформацію про обсяги виробництва підприємством консервів, пресервів (тис. умовних банок), про асортимент продукції, відомості про атестат акредитації виробничої лабораторії за минулий рік за формою згідно з додатком 4 Порядку. Докладніше →
-
26 Липня 2013, 12:01
Впровадження системи контролю якості та безпечності харчових продуктів НАССР
За інформацією, наданою ДП «Харківський регіональний науково- виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», в Харківській області станом на 25.07.2013 на 63 підприємствах харчової та переробної промисловості впроваджено систему контролю якості та безпечності харчових продуктів HACCP. По 14 підприємствам в даний час зазначена система в стадії розробки.
-
4 Березня 2013, 16:03
Кількість сертифікованих систем НАССР по Харківській області станом на лютий 2013р.
-
27 Лютого 2013, 11:39
Порядок проведення семінару–наради з питання: «Впровадження та застосування систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів на підприємствах харчової та переробної промисловості»
Місце проведення: м. Харків, вул. Мироносицька, 42, 2-ий поверх, конференц-зал
Дата та час проведення: 28 лютого 2013 року, 10.00 год.
Порядок денний
-
18 Лютого 2013, 08:24
Форвардні закупівлі: 2013
Форвардні закупівлі – одна з програм державної підтримки сільського господарства, участь в якій беруть виключно сільгосптоваровиробники.
Форвардні закупівлі передбачають придбання товару на організованому аграрному ринку для потреб державного інтервенційного фонду у визначений час та на визначених умовах з поставкою у майбутньому.