За підсумками роботи за січень-листопад 2014 року забезпечено зростання виробництва у харчовій промисловості на 2,7 % (у порівнянні з відповідним періодом 2013 року).

Таких показників приросту промислової продукції досягнуто, головним чином, за рахунок забезпечення зростання обсягів виробництва продукції молочної, м’ясної, олійно-жирової, консервної, цукрової та інш. Зокрема, збільшено обсяги виробництва:

  • цукру білого кристалічного бурякового – на 71 %;
  • олії соняшникової нерафінованої – на 31,1 %;
  • м’яса свиней свіжого чи охолодженого – на 9,6 % та замороженого – на 31,2 %;
  • м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 2,4 % та замороженого – на 15,8 %;
  • овочів консервованих натуральних – на 22,4 %;
  • молока рідкого обробленого – на 14,7 %;
  • масла вершкового – на 26,7 %;
  • продуктів молоковмісних, інших – на 24,4 %.

Прес-служба Мінагрополітики