Запрошуємо аграріїв і виробників харчових продуктів до участі у тренінгу з підготовки до виконання вимог щодо безпечності харчової продукції

02 березня 2021 року о 10:00 у дистанційному режимі відбудеться тренінг присвячений підготовці до виконання вимог до безпечності харчової продукції, які висуваються на міжнародних ринках.
Тренінг проводиться в рамках проєкту з підготовки підприємств до державних перевірок та наступного виконання вимог законодавства ЄС, який реалізує ГО «Аналітичний центр Аграрного союзу України» у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України за підтримки програми МАТРА Посольства Нідерландів в Україні.
Під час тренінгу керівники та профільні фахівці підприємств аграрного сектору і виробники харчових продуктів отримають інформацію про основні нормативні документи ЄС, які стосуються безпечності харчових продуктів. Учасники ознайомляться з тим, яким чином працює сучасна система ринкового контролю та сформують уявлення про те, які норми чинного законодавства України є предметом державних перевірок і як це пов’язано з виконанням вимог міжнародних ринків.
Слухачі отримають «дорожню карту» підготовки свого підприємства до виконання вимог ЄС і до державних перевірок як першого етапу цього процесу. Інтерактивна програма тренінгу дозволить переглядати презентації доповідачів у зручний час і безпосередньо звертатися до текстів нормативних актів України та ЄС.
Реєстрація учасників тренінгу за посилання: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8JWc6aReVCsdIWruBH3OzMaEMokD9ST-_mj3-kUgifPKWvA/viewform
Онлайн під’єднання через платформу Zoom: https://us04web.zoom.us/j/618054927?pwd=T3lsZ2pIU01HODd4U0tmLzFGUXVYdz09