-
13 Января 2015, 15:46
Держрибагентство України інформує
Відповідно до Порядку обліку суб’єктів господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів, затвердженого наказом Держкомрибгоспу України від 12 липня 2007 року № 137, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 липня 2007 року за № 859/14126 (далі – Порядок), суб’єкти господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів, щороку до 20 січня надають до Держрибагентства України інформацію про обсяги виробництва підприємством консервів, пресервів (тис. умовних банок), про асортимент продукції, відомості про атестат акредитації виробничої лабораторії за минулий рік за формою згідно з додатком 4 Порядку. Подробнее →
-
26 Июля 2013, 12:05
Впровадження системи контролю якості та безпечності харчових продуктів НАССР
За інформацією, наданою ДП «Харківський регіональний науково- виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», в Харківській області станом на 25.07.2013 на 63 підприємствах харчової та переробної промисловості впроваджено систему контролю якості та безпечності харчових продуктів HACCP. По 14 підприємствам в даний час зазначена система в стадії розробки.
-
27 Февраля 2013, 11:39
Порядок проведення семінару–наради з питання: «Впровадження та застосування систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів на підприємствах харчової та переробної промисловості»
Місце проведення: м. Харків, вул. Мироносицька, 42, 2-ий поверх, конференц-зал
Дата та час проведення: 28 лютого 2013 року, 10.00 год.
Порядок денний
-
18 Февраля 2013, 08:24
Форвардные закупки: 2013
Форвардные закупки — одна из программ государственной поддержки сельского хозяйства, участие в которой принимают исключительно сельхозтоваропроизводители.
Форвардные закупки предусматривают приобретение товара на организованном аграрном рынке для нужд государственного интервенционного фонда в определенное время и на определенных условиях с поставкой в будущем.